September 2012

8085 Evaluation kit ??!?

Efter messen havde alle i LIAB brug for at hvile lidt ud. Som for alle andre ingeniører benytter vi Internettet, når der skal slappes af: først går man på avisernes hjemmesider for at se om der er sket noget nyt, dererefter måske www.ing.dk for så til sidst at gå ud i verden! Er man til generel computernørd kan man gå til slashdot.org , codinghorror.com eller måske stackoverflow.com  .

Street Art på Brandts Klædefabrik

En god ting var at stå på messe er, at man efter en dag på standen har tid til at gå ud og spise et godt måltid mad og bagefter gå ud og studere byen. Odense er en hyggelig by med en skønsom blanding af høje og lave huse og der er en masse træer ind imellem. Især området omkring H.C. Andersens hus er hyggeligt, næste for meget af det gode. Brandts Klædefabrik er et museum i klasse (omend ikke i størrelse) med SMK, Louisiana og Arken. Lige nu er der på første sal en udstilling om street art, bland andet med væker af Banksy, en af inspiratorerne til denne hjemmesides design!

Co-Creation

Lige ved siden af LIAB's stand på E-12 messen har firmaet Develco sammen med Ingeniøren og firmaet Headfitted lavet et stand, hvor de besøgende på messen selv kan være kreative. Har du gået rundt på messen hele dagen og føler at du er slidt ned til gravhund, kan du gå ind på denne stand, sætte dig ned og være kreativ med papir, plastic, foam, lim, mm. Temaet er: "Hvordan kan elektronik hjælpe ældre til en mere aktiv hverdag". Der er allerede nu kommet mange kreative resultater ud af deltagernes samarbejder, se f.eks. på billedet herunder:

Så er messestanden klar til besøg

Første messedag er nu overstået og vores messestand overlevede! Opstillingen, hvor en Linux-PC med LIABDACS, der står i forbindelse med såvel en LIABSG computer som en Android tablet via WiFi har kørt uden problemer hele dagen! Håndsæben (se foregående blog entry) har også hele dagen sendt G-sensor data ind til Linux-PC'eren. Vi har installeret et par møbelklassikere på standen: en PH lampe og et par Wegner Y-stole. Målet er, at standen kommer til at virke hyggelig og tiltrækkende, hvilkt ifølge adskillige besøgende er lykkedes. Kom og besøg os imorgen på stand 4731!

Håndsæben

LIAB deltager på Elektronikmessen i Odense d. 11-13. september. Besøg os på stand 4731 - hvor vi blandt andet leger med G-sensor, video og Linux-PC.